Plantex – Gold

Plantex worteldoek

Plantex gronddoeken (68g/m²) bestaan uit thermisch en onder druk verbonden eindeloze vezels polypropyleen die 100% doorlatend is voor water, lucht en voedingsstoffen, maar onkruid voorkomt zonder dat je chemische middelen moet gaan gebruiken. Plantex gronddoek is zeer stevig en scheurt niet. Bovendien rafelen deze worteldoeken niet uit in tegenstelling tot de gewone zwarte doeken wanneer er aan gesneden wordt. Dit komt omdat deze gronddoeken niet geweven zijn, maar uit één stuk bestaan. Doordat Plantex de vochtigheid en de warmte in de bodem houdt bevorderd deze gronddoek de groei van je sierplanten! Plantex worteldoek houdt meer dan 20 jaar mits voldoende schorsbedekking.

Plantex Gold gronddoek

Plantex Gold worteldoeken (125g/m²) zijn net zoals de gewone plantex gronddoeken thermisch en onder druk verbonden eindeloze vezels polypropyleen die 100% water, lcuht en voedingsstoffen doorlaten. Plantex Gold is echter veel zwaarder en duurzamer. Deze worteldoek zorgt ervoor dat de warmte en de vochtigheid in de bodem blijft zodat er een optimale groeiconditie is voor je planten. Bovendien geeft deze gronddoek een professionele uitstraling aan je tuin! Dit doek gaat zeker 3 – 5 jaar mee zonder bedekking en tot 25  jaar met bedekking van boomschors of een andere deklaag!

Plantex Gold gronddoeken zijn makkelijk te plaatsen en zorgen ervoor dat je jarenlang geen onkruid meer hoeft te trekken. Zo heb je meer tijd om te genieten van je eigen droomtuin!

Plantex Gold premium worteldoek